Nová CLS, interiér novej Triedy G, nové Hviezdy ciest a ešte oveľa viac vás čaká v poslednom tohtoročnom prehľade noviniek zo sveta Mercedes-Benz. Poďme na to!
Ak sa tento e-mail nezobrazuje korektne, kliknite na tento odkaz.

Nesiem vám noviny, počúvajte!

Zhon, stres, vybavovanie vecí na poslednú chvíľu, bilancovanie "starého" roka... to všetko radšej nechajte tak a prečítajte si posledný tohtoročný prehľad noviniek zo sveta Mercedes-Benz! Teší sa na vás nová generácia CLS, interiér novej Triedy G, nové Hviezdy ciest, limitovaná edícia Triedy V a ešte oveľa viac.

 

Prajeme vám veselé Vianoce a šťastný nový rok.

 

Čítajte ďalej!


Vianočný pozdrav
Nová generácia CLS
Vitajte doma
Mysleli ste na všetko?
Najlepšie zimné čítanie
Mercedes-Benz polmaratón
Limitovaná edícia Triedy V

Vianočný pozdrav

Ste pripravení na nekonečné zásoby kolied, stres z hľadania toho správneho darčeka a množstvo medovníkov, z ktorých by sa dala postaviť chalúpka? Aj my to dobre poznáme - Vianoce môžu byť riadna výzva. Nebolo by však v dnešnej uponáhľanej dobe, keď sa svet točí zo dňa na deň rýchlejšie, dobré ak by sa niektoré tradície nemenili?
› Pozrite si náš vianočný pozdrav

Nová generácia CLS

Nová CLS je priekopníkom novej dizajnovej reči značky Mercedes-Benz, ktorú poznať podľa čistej formy so zredukovanými líniami. Jej dizajn súčasne nadväzuje na nadčasové vyžarovanie prvého vozidla CLS, ktoré položilo základy nového segmentu a rýchlo sa z neho stala dizajnová ikona.
› Spoznajte novú CLS

Vitajte doma

Viac ako 300 000 exemplárov od roku 1979 prináša svojim majiteľom dobrodružstvo, ktoré by väčšina iných vozidiel nedokázala poskytnúť. Trieda G s kompletne modernizovaným interiérom a množstvom noviniek prešla najväčšou technickou aj formálnou premenou vo svojej takmer 40-ročnej histórii – napriek tomu ostáva verná sama sebe.
› Spoznajte interiér novej Triedy G

Mysleli ste na všetko?

Mysleli ste pri plánovaní vianočnej dovolenky naozaj na všetko? Objednajte sa na 20-minútovú bezplatnú servisnú prehliadku u ktoréhokoľvek autorizovaného servisného partnera Mercedes-Benz na Slovensku a uistite sa, že prídete šťastne do cieľa.
› Objednajte sa na bezplatnú prehliadku

Najlepšie zimné čítanie

Viete ako si najlepšie užijete dlhé zimné večery? My vám to povieme! Pohodlne sa usaďte a vezmite do rúk to najlepšie čítanie plné zaujímavých noviniek - posledné tohtoročné vydanie Hviezd ciest v elektronickej podobe.
› Prečítajte si nové Hviezdy ciest

Zabehnite si Mercedes-Benz polmaratón

Zúčastnite sa jedného z najväčších športovo-spoločenských podujatí na Slovensku. Mercedes-Benz sa stal oficiálnym automobilovým partnerom bežeckých podujatí organizovaných spoločnosťou BE COOL, s.r.o., medzi ktoré patrí aj ČSOB Bratislava Marathon, ktorý sa uskutoční 7. a 8. apríla 2018. Zabehnite si Mercedes-Benz polmaratón alebo si vyberte iný pretek z bohatého programu. Počas celého podujatia budete mať prístup do exkluzívnej Mercedes-Benz zóny. Okrem komfortnej registrácie získate štartový balíček, prístup do šatne a úschovne osobných vecí. O vaše pohodlie sa postará aj výživné občerstvenie, vďaka ktorému sa budete počas celého športového dňa cítiť ešte príjemnejšie. Pri registrácii nezabudnite uviesť poznámku Mercedes-Benz. Tešíme sa na vašu účasť!
› Rozbehnite sa do novej športovej sezóny

Limitovaná edícia Triedy V

Trieda V značky Mercedes-Benz je taká úspešná ako nikdy predtým. A bude ešte úspešnejšia vďaka novej, limitovanej edícií Triedy V - s lakom vo farbe hyacintová červená designo metallic. Edícia je s novými farebnými výraznými prvkami skutočnou pastvou pre oči a je dostupná v obmedzenom počte kusov.
› Zistite viac o limitovanej edícií Triedy V

Svet Mercedes-Benz

Aktuálne zvýhodnenia more
image

Spoznajte aktuálne zvýhodnené ponuky vozidiel Mercedes-Benz vrátane ponúk financovania.

Internetová databáza vozidiel more
image

Objavte viac ako 1 400 vozidiel pripravených k okamžitému odberu po celom Slovensku.

Konfigurátor osobných vozidiel more
image

Zostavte si osobné vozidlo Mercedes-Benz podľa seba.

Konfigurátor úžitkových vozidiel more
image

Zostavte si úžitkové vozidlo Mercedes-Benz podľa seba.

Vyhľadávač predajcov more
image

Nájdite predajcu či zmluvný servis Mercedes-Benz vo vašom okolí.

Firemní zákazníci more
image

Spoznajte zvýhodnené podmienky pre firemných zákazníkov.

Sledujte nás aj na:

facebook

instagram

twitter

twitter

email

android

apple

© 2017 Mercedes-Benz Slovakia  |  Mapa zmluvných partnerov  |  Newsletter archív  |  Odhlásiť z odberu noviniek