Rozšírená ponuka operatívneho lízingu, Exkluzívna Trieda E, 10 ročný servis, súťaž s Mercedes-AMG a zvýhodnené financovanie GLE. Zistite viac.
Ak sa tento e-mail nezobrazuje korektne, kliknite na tento odkaz.

Ušijeme vám lízing na mieru

Jazdite bezstarostne s operatívnym lízingom ušitým z tých najkvalitnejších materiálov. Model, motorizáciu, kilometrový limit a dobu viazanosti vám nameriame presne podľa vašich potrieb. Viac sa dozviete vo februárovom prehľade noviniek Mercedes-Benz.


Lízing šitý na mieru
Trieda E: Exkluzívna
Servis až na 10 rokov
Zviditeľnite sa
Zvýhodnené financovanie GLE

Lízing šitý na mieru

Pre veľký úspech operatívneho leasingu Mercedes-Benz Financial Services sme sa rozhodli rozšíriť ponuku vozidiel o Triedu C sedan, Triedu C kombi, Triedu E sedan, Triedu E kombi, GLC, GLE kupé, GLE SUV, GLS a Triedu S. Okrem toho máte možnosť vybrať si spomedzi viacerých motorizácií, dôb viazanosti a kilometrových limitov. Teraz ste už naozaj len krôčik od toho, aby ste mohli jazdiť bez starostí vo vozidle vašich snov. Operatívny Lízing na mieru si môžete nechať ušiť u svojho najbližšieho autorizovaného predajcu Mercedes-Benz.

Trieda E: Exkluzívna

Pripravte sa na novú éru asistenčných systémov. Škála pomoci Triedy E vodičovi presahuje hranice doteraz poznaného. V čase, keď asistenciu parkovania do garáže už predstavujú aj konkurenti, prináša nová Trieda E okrem tejto schopnosti novú dimenziu asistenčných systémov.
Viac o majstrovskom diele inteligencie sa dozviete v magazíne eStar.sk.

Servis až na 10 rokov

Pri minuloročnej príležitosti 25. výročia značky Mercedes-Benz na Slovensku sme odmenili všetkých majiteľov osobných vozidiel Mercedes-Benz unikátnym darčekom. Ak ste si poň ešte neprišli, ešte stále to môžete napraviť. K 6-ročnému bezplatnému servisu ponúkame ďalšie 4 roky prácu pri pravidelnej údržbe zadarmo a originálne náhradné diely za férové ceny. Podrobnejšie podmienky ako aj rozsah servisných prác sa dozviete na stránke 10-ročného servisu.

Zviditeľnite sa s Mercedes-AMG

Toto je váš život. Napredujte s odhodlaním. Pretože život, to je cesta. Je to vaša cesta.
Mercedes-AMG vám dáva možnosť dostať sa na výslnie. Zverejnite vašu fotografiu, v ktorej je vaša životná cesta na začiatku, pridajte hashtag #NeverStopChallenging a s trochou šťastia sa vaša fotografia objaví v budúcom spote Mercedes-AMG.
Pozrite si aktuálny spot Mercedes-AMG C 63 s kupé a zapojte sa do súťaže s Mercedes-AMG .

Zvýhodnené financovanie GLE

Kráľ je mŕtvy, nech žije kráľ. Trieda ML, teda najpredávanejšie vozidlo Mercedes-Benz na Slovensku, prešla zaslúženou omladzujúcou kúrou. Pri príležitosti faceliftu a premenovania Triedy ML na GLE vám ponúkame možnosť vybrať si z limitovanej ponuky vozidiel GLE k priamemu odberu s výhodným financovaním. Pozrite si zoznam vozidiel s cenovým zvýhodnením.

Section 4

Aktuálne zvýhodnenia more
image

Spoznajte aktuálne zvýhodnené ponuky vozidiel Mercedes-Benz vrátane špeciálnych ponúk financovania.

Internetová databáza vozidiel more
image

Objavte viac ako 1 400 vozidiel pripravených k okamžitému odberu po celom Slovensku.

Konfigurátor osobných vozidiel more
image

Zostavte si osobné vozidlo Mercedes-Benz podľa seba.

Konfigurátor úžitkových vozidiel more
image

Zostavte si úžitkové vozidlo Mercedes-Benz podľa seba.

Vyhľadávač predajcov more
image

Nájdite predajcu či zmluvný servis Mercedes-Benz vo vašom blízkom okolí.

Firemní zákazníci more
image

Spoznajte zvýhodnené podmienky pre firemných zákazníkov.

Sledujte nás aj na: facebook email twitter apple android

Skupina Motor-Car | Kontakty na zmluvných partnerov

© 2016 Skupina Motor-Car  |  Newsletter archív  |  Odhlásiť z odberu noviniek